Studiebolig

Kollegier i København og omegn

12. august 2010 af blomsterfe (Slettet)

Hej alle

Jeg er pt. i gang med at søge kollegieværelse, men da markedet er så stort ville jeg høre om der er nogle af jer derude som har gode og dårlige erfaringer med kollegierne rundt omkring i København og omegn? Om der er nogle rigtig gode eller om der er nogle jeg simpelthen skal holde mig fra? Og hvilke er der størst mulighed for at komme ind på hurtigst muligt?

Jeg er skrevet op på kkik og findbolig.

Håber at høre fra jer!

Sofie.


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. august 2010 af Bankier (Slettet)

du burde også se kab's  hjemmeside. her findes nogle kollegier, som har kort venteliste (nogle bruger det slet ikke, men bedømmer den enkelte sag). Hvis du bor omkring 80-100 km fra uddannelsesstedet og skriver et relevantpersonligt brev ( hvis ansøgningen kræver det,) , så kan der gå kort tid. 

Du er bedre stillet hvsi du bor langt fra med hensyn til placering på venteliste, men det er jo selvsagt også en ulempe, da man nu bor så langt væk, så man må pendle i et stykke tid.    

Grønjordskollegiet har ikke det bedste ry, da det ikke kun er studerende, som bor der, men også nogle "spændende" typer.   


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. august 2010 af Economist (Slettet)

Grønjordskollegiet har ikke det bedste ry, da det ikke kun er studerende, som bor der, men også nogle "spændende" typer.

Der er nu ganske få problemer, og det er ikke dem, der bor her, der er problemet - det er de omkringlæggende områder.. Til gengæld er det nemt at få noget her, og det ligger godt i forhold til byen, desuden starter de fleste på Amager, når de for første gang flytter til byen.


Skriv et svar til: Kollegier i København og omegn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.