IT

Programmering

04. september 2010 af Quantum (Slettet)

Er der nogen der er gode til programmering? Jeg skal nemlig ha lavet et program og jeg bruger selv Java ..  


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

Hvad skal dit program kunne?


Svar #2
04. september 2010 af Quantum (Slettet)

 class Prime_number {
public static void main(String[] args) {
int num = 11;
int i;
for (i=2; i < num ;i++ ){
int n = num%i;
if (n==0){
System.out.println("not Prime!");
break;
}
}
if(i == num){
System.out.println("Prime number!");
}
}
}

Jeg har en fejl, som jeg ikke kan forstår. Når jeg compiler, siger den at anden linje er forkert..


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. oktober 2010 af l030689 (Slettet)

Jeg ved godt det her er en gammel opgave, men umiddelbart kan jeg godt få det her til at compile. Ikke desto mindre, så hvis programmets formål er at teste om et tal er et primtal, så klarer ville det nok være smart, hvis man kunne teste det for andre tal end 11.


Skriv et svar til: Programmering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.