Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

SRP

24. oktober 2010 af vulcano (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej.

Når man skriver projektet, skal man være ekstremt forsigtig med længden, har jeg fået ad vide. Mine lærere siger, at visse censorer siger, at der mangler en masse selv om det er med, hvis det ikke står på de 20 første sider. Men et projekt som det her: (Link fjernet pga. dødt link. Mvh. Studieportalen.dk), som der jo er givet tolv for, er 39 sider. How comes?!?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2010 af Fiction30 (Slettet)

Man skal ikke være ekstremt forsigtig, men PRØVE at holde sig inde for de rammer man har fået opgivet. En lang opgave kan være ligeså god som en kortere opgave og omvendt. Om en censor læser halvdelen eller hele opgaven kan du jo ikke gøre så meget ved? Det eneste du sådan set kan gøre er, at skrive din opgavet og få alt det med som du mener er nødvendigt. Om den så kommer til at fylde 15 eller 40 sider gør ingen forskel. Det er selvfølgelig noget andet, hvis i har fået at vide at den skal være PRÆCIS 20 sider, og du så har skrevet over (så er læren/censoren ikke tvunget til at læse de resterende sider).


Svar #2
24. oktober 2010 af vulcano (Slettet)

Altså, det de siger præcist er: "Hvis i gør opgaven længere end 20 sider, kan i risikere, at censor kun læser de 20 første sider" og altså dermed påpeger mangler såsom konklusion, litteraturliste og hvad der nu ellers er i slutningen.

Dette stemmer ikke overens med hvad min skole skriver i den folder de har givet os: "Opgavens længde er ikke fastsat i bekendtgørelsen, og der kan være store forskelle i faglige traditioner. Omfanget vil dog normalt være 15-20 sider REGULÆR OPGAVETEKST"

20 sider + alt udover regulær opgave tekst er måske = 25. Dette sammen med stor forskelle kommer vel op på 35 sider?! Min skole forvirre mig virkelig mht. det her. Jeg tror jeg har spurgt 10 lærer som ALLE siger præcis som i de to første linjer jeg har skrevet her.

På en måde er der også noget dobbeltmoralske over lærernes advarsel. Fordi sidste år skrev vi SRO, som er en slags terminsprøve til SRP. Her havde de sat det typiske omfang til 6-8 sider, men alle dem der holdte sig til dette fik 02-7 mens de der skrev 20 sider fik 10-12.

Jeg er sgu bange for, at min beslutning vedrørende min opgaves omfang først tages i den sidste uge inden aflevering :(


Skriv et svar til: SRP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.