IT

LaTeX driller ...

14. april 2005 af Export (Slettet)
Hejsa.

Først: Jeg bruger pakken hyperref, for at kunne navigere rundt i mine dokumenter.

Hvis jeg nu skriver et udtryk med label, som f.eks.

\\begin{equation}
\\label{eq:1}
F_\\textup{g}=\\frac{4\\pi\ho GMR^3}{3r^2}
\\end{equation}

og så anvender \\eqref{eq:1} (og klikker på den), så hopper den op til den subsubsection, hvori mit \\label{eq:1} er i stedet for hen til ligningen.

Hvad har jeg pillet ved (hvordan retter jeg det)? Det har virket fint før, så ved ikke helt hvad problemet er ... måske har jeg inkulderet nogle pakker, som forvirrer LaTeX eller også har jeg glemt en kommando e.l.

Svar #1
14. april 2005 af Export (Slettet)

Anyone?

Svar #2
14. april 2005 af Export (Slettet)

Har fundet problemet ... jeg var kommet til at loade hyperref før varioref.

Brugbart svar (1)

Svar #3
14. april 2005 af Peden (Slettet)

Mener også det er hyperref der kan give problemer hvis man bruger \\input istedet for \\include (eller også er det omvendt), generelt kan det betale sig at google løs ;)

Hvad gør \\textup egentligt godt for?

Brugbart svar (1)

Svar #4
17. april 2005 af Rasmus.p (Slettet)

textup gør at teksen skrives som var det ikke matematik (altså primært ikke-kusiv og 'mellemrum' betyder mellemrum, hvis du forstår)

Svar #5
17. april 2005 af Export (Slettet)

Det lyder som om, der er en TeXpert til stede ... kan du ikke forklare mig hvad der er galt på https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=91850?

Skriv et svar til: LaTeX driller ...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.