Historie

Enevældig

06. november 2010 af mf12 (Slettet)

Hej (:

jeg skal skrive en opgave hvor jeg skal forklare begrebet enevældig, men er ikke helt sikker på hvad jeg skal skrive er der nogen der kan hjælpe mig ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2010 af mathon


                 enevældig = ene om vælden = ene om magten = den eneste bestemmende uanset hvad


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2010 af Thecoolstuff (Slettet)

 den der bestemmer alene


Skriv et svar til: Enevældig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.