Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Hjælp til tragtindledning

15. december 2010 af hhxfyr (Slettet)

 jeg er igang med min indledning hvor jeg forsøger mig med en tragtindledning. Jeg har skrevet det generale og det konkrete. overblikket skal jeg nok selv få skrevet så det er ikke noget problem :)

mit spørgsmål er bare synes i den er god? fanger den læseren eller er den helt hen i vejret? giv eventuelt eksempler på hvor jeg kan rette.

jeg skriver i VØ - afsætning omkring Vestas' muligheder for at udnytte væksten der er på det kinesiske marked, hvor jeg blandt andet kommer ind på emner som markedsposition, strategisk analyse osv..

Indledning

Det må have været et mærkværdigt syn at se de første vinger til en Vestas vindmølle ankomme til den lille stationsby Lem syd for Ringkøbing i det vestlige Jylland engang i 1979. Siden dengang er der sket store forandringer. De tidligere hippiefordomme som det jyske folkefærd havde om Vestas er nu forsvundet, og vindenergi er i dag i stor vækst. Det hele tog fart i 2005 da den kompromisløse koncernchef Ditlev Engel kom til. I dag operere Vestas på det internationale marked, men specielt et er der fokus på i disse tider. Verdens mest befolkede Kina land står for skud. Det er her Vestas skal søge markedsvæksten – her er mulighederne uendelige. Men hvordan skal man gribe dette enorme land an? Hvordan sætter Vestas sig ind i Kinas kultur? Hvor ligger Vestas i forhold til deres konkurrenter på det kinesiske marked? Hvilke markedsstrategier skal Vestas benytte for at vinde kinesernes tillid? Alt dette vil blive gennemgået i følgende opgave.

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2015 af KvinderDTU (Slettet)

Den er lidt kedelig, du skal jo huske på at disse ting skal indgå i din indledning.

En god indledning skal tre ting indgår:

1. Den skal præsentere dit emme og hovedtrækkene i din problemformulering

2. Give læseren lyst til at læse opgaven.

3. Give et overblik over, hvordan opgaven er bygget op - altså fungere som en slags læservejledning.


Skriv et svar til: Hjælp til tragtindledning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.