Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

please lidt hjælp fra samfundsfaglige

16. december 2010 af tomaten123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hey folks.. 

Jeg sider og skriver SRP om ETA og terrorisme. Jeg sidder fast i "undersøgelsen", som lyder: undersøg udviklingen i opbakning og modstand til ETA i lokalbefolkningen og den spanske befolkning som helhed. Inddrag en analyse af selvvalgt spansksproget materiale, som illustrerer forskellige holdninger til organisationen".

Jeg skriver i fagene samf og spansk, jeg er på rimelig bar bund i forhold hvordan det samfundsfaglige skal komme til udtryk i forhold til teorier og begreber i denne del? Er der nogle som har nogle forslag til teorier eller begreber eller hvordan det samfundsfalige kan komme til udtryk.. Er bange for jeg kommer til at lave et historisk oprids.

Er der en venlig sjæl som vil hjælpe lidt?

På forhånd tak.  


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2010 af Emillemus (Slettet)

 Hej du! (: Jeg har selv skrevet om ETA og terrorisme, har du prøvet at kontakte den spanske ambasade? eller du kan også søge på nettet... men forstår ikke helt, hvad er det præcis du søger hjælp til?

Mille...


Svar #2
16. december 2010 af tomaten123 (Slettet)

 Hej Mille. Tak for svaret. Jeg søger hjælp til hvordan det samfundsfaglige skal spille ind, når jeg skal undersøge opbakning og modstand i befolkning, er der nogle teorier eller ligende som kunne knytter sig dertil. Lyder spænende med spanske ambasade, kunne være en god idé. I forhold til din opgave, er en mulighed for at jeg må se den, ville være rart med noget inspiration, når mange er gået lidt i stå? 

Hilsen Hjalte andersen 


Skriv et svar til: please lidt hjælp fra samfundsfaglige

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.