Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

SRP

17. december 2010 af Lars195 (Slettet)

Har idag afleveret min SRP, men fordi der i morges var rimelig meget  kaos, er jeg nu er virkelig meget usikker på hvor god den egentlig den er.. altså på hvilket grundlag vurdere de den?, jeg har så godt som nu jeg kunne besvaret alle opgaver som er blevet stillet, men af en eller grund, synes jeg bare at den ikke virker god nok, jeg har selvfølgelig ikke dovnet den af de 2 uger, har arbejdet seriøst men har nogle få dage før afleverings datoen været så nervøs, at jeg hele natten bare har sidder og læst min SRP igennem flere gange, fordi hele tiden har være usikker.. Jeg tør ikke engang at se på den nu, da jeg sikkert vil blive skuffet over resultatet, og da jeg i forvejen har problemer med Eksamensangst, hvilket man igennem mine skoleår  kan se på min eksamens karakter og da jeg i forvejen et lavt gennemtsnit kan jeg virkelig ikke klare at få en lav karakter for denne  i denne opgave, tænker helt at droppe ud hvis det sker, eller finde ud af noget så jeg kan starte helt forfra..


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. december 2010 af Blabla66 (Slettet)

Du har gjort det så godt du kan, og det er det vigtigste.


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. december 2010 af MadsNedergaard (Slettet)

Hvis du vil se de konkrete mål for SRP'en kan du se dem i DGS' SRP guide, men jeg vil ikke give et direkte link da du ikke får noget ud af at andet end at bekymre dig yderligere ;)

Du har som #1 siger gjort det så godt som du kunne, og der er ingen grund til at tage de eventuelle problemer på forskud, når du alligevel ikke kan gøre noget ved dem. 

Hvordan er dine årskarakterer? Jeg ved ikke hvor god du er i skolen, men de fleste årskarakterer kan nemt hæves med mindst én hvis man bare er aktiv og engageret i timerne - ræk fx hånden op hver gang der kommer de lette spørgsmål som ingen gider svare på :) 

Desuden vil jeg anbefale dig at gå til kursus/workshop om eksamensangst hvis jeres gymnaisum afholder det, ellers mener jeg at DGS afholder noget hvis du bor i nærheden af deres hovedkontor.

Op med modet, måske er den slet ikke så dårlig som du tror :)


Svar #3
17. december 2010 af Lars195 (Slettet)

 Jeg er mere nevøs fordi at da jeg rettede den i natten, da fandt jeg tit sætninger der måske manglede et ord eller sådan.. Og fordi at jeg skriver i Fysik A Mat A, og da jeg kun har teori og beregning ved brug af Mat A, jeg har kun fysik A teori men ikke noget udregning på niveau med Fysik A


Skriv et svar til: SRP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.