Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

RSA

21. december 2010 af bahar16 (Slettet)

Jeg har et spørgsmål med hensyn til udregning af e og d i et RSA system.

Lad os sige at jeg har p = 3 og q = 7 , så har jeg n = 3*7 =21 

Hvordan udregner jeg nu (e) og (d) ? :-s 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. december 2010 af Quantum (Slettet)

 Det står i din bog.


Skriv et svar til: RSA

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.