Spansk

Spansk - Ubestemt flertal

03. februar 2011 af Okayyyy - Niveau: C-niveau

Hej ..

Ental
Ubestemt: bank - banco
Bestemt: banken - el banco

Flertal
Ubestemt: banker - ?
Bestemt: bankerne - los bancos

Hvad skal der står ved ubestemt flertal ?
Er det bare banco, el banco, unos bancos eller los bancos, eller noget andet ?

Jeg skal oversætte det her sætning:
"Det er en gade med banker ..."

På spansk : "Es una calle con ..."

Håber I kan hjælpe ..


Svar #1
03. februar 2011 af Okayyyy

Er der ikke nogen der kan hjælp ?


Brugbart svar (2)

Svar #2
03. februar 2011 af Duffy

bancos


Svar #3
03. februar 2011 af Okayyyy

tak skal du ha' :)


Brugbart svar (1)

Svar #4
07. januar 2013 af otzen1122 (Slettet)

Hombre = Mænd

Ubestemt ental = un hombre

bestemt ental = el hombre

ubestemt flertal = unos hombres

bestemt flertal = los hombres


Skriv et svar til: Spansk - Ubestemt flertal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.