International økonomi

Hjælp

26. oktober 2014 af simoneTipsmark (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvad er andre lande i stand til hvis de sparer op? :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2014 af BadBoyBard (Slettet)

Er ikke sikker på, at jeg forstår dit spørgsmål helt. Hvilket land, hvad er deres "savings rate"? Mangler nogle informationer.

Husk at GDP/BNP er udtrykt ved:

Y = C + I + G + NX(X - M).

Og husk, at opsparing er: 

S = Y - C - G <=> S = I + NX

Kan du selv finde ud af nogle effekter ved opsparing? Hvis landene opsparer, så vil deres investeringer (I) stige, mens deres forbrug (C) vil falde. 

Bard


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.