Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Bevægelsesligninger fysik/matematik

10. december 2015 af Neesau

Hej, jeg skriver mini-SRP i faget matematik/fysik, og skal opstille bevægelsesligninger ud fra Newtons 2. lov. Jeg skriver om frit fald med luftmodstand, men forstår ikke helt hvordan det er jeg skal opstille dem? Skal både opstille ligninger for terminalhastigheden og accelerationen. Har skrevet noget med s'(x)=v(x) og v'(x)=a på mit papir, men ved ikke helt hvad jeg skal bruge det til? Er der nogen der kan hjælpe? :-)


Svar #1
10. december 2015 af Neesau

#0

Hej, jeg skriver mini-SRP i matematik/fysik, og skal opstille bevægelsesligninger ud fra Newtons 2. lov. Jeg skriver om frit fald med luftmodstand, men forstår ikke helt hvordan det er jeg skal opstille dem? Skal både opstille ligninger for terminalhastigheden og accelerationen. Har skrevet noget med s'(x)=v(x) og v'(x)=a på mit papir, men ved ikke helt hvad jeg skal bruge det til? Er der nogen der kan hjælpe? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. december 2015 af peter lind


Skriv et svar til: Bevægelsesligninger fysik/matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.