Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

SRP-emne?

21. oktober 2018 af Kallisto99 (Slettet)

Hej, jeg skal så småt her efter jul begynde at skrive SRP, og vil gerne snart være fastlagt på et emne. Jeg vil gerne i retningen af noget med binære tal. Derfor tænkte jeg evt. matematik og dansk/engelsk.

Med de binære tal havde jeg evt. tænkt noget på, hvorledes man kan skrive bogstaver ud fra det binæresystem, men jeg mangler simpelthen et emne, som kan give mere dybde, hvor jeg kommer ind på det.

Kom gerne med andre forslag :)

Mvh. Kritteri


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2018 af EnStuderende

Du har ikke et teknologi-fag eller noget lignende? Det binære talsystem er jo mere eller mindre direkte relateret til informationsteknologien.


Svar #2
21. oktober 2018 af Kallisto99 (Slettet)

Det har jeg ikke, nej :) Jeg skrev om ti-talssytemet og to-talssystemet i min SRO, og der fandt jeg det meget interessant med to-talssystemet. Derfor kunne jeg godt tænke mig at skrive om det igen :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. oktober 2018 af kanjeghjælpedig (Slettet)

Tror ikke umiddelbart at der er kød nok på det - kan ikke rigtig se så meget matematik i det - men prøv at spørge din lærer.

Kan heller ikke finde nogle eksempler på det - kun som EnStuderende skriver - noget med informationsteknologi.

Men hvis du gerne vil noget lidt sjovere matematik i kombination med dansk eller engelsk, så prøv at kigge her:

https://www.emu.dk/modul/alice-i-eventyrland

https://www.emu.dk/modul/curious-incident-dog-night-time

Der er flere gode eksempler her:

https://www.emu.dk/soegning?

f%5B0%5D=field_omraade%3A5468&f%5B1%5D=field_fag1%3A5678&f%5B2%5D=field_tags%3A17325


Skriv et svar til: SRP-emne?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.