IT

videreuddannelse som it-supporter??

20. juli 2020 af Takkerforhjælpen (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg er i øjeblikket i mit andet år med IT-supporteruddannelsen, men der er et problem med det faktum, at jeg er blevet interesseret i den "finansielle verden" - jeg har derfor gjort mig nogle tanker, og kigget lidt rundt, og Her støtte jeg på siden "Uddannelsesguiden" og fandt denne Professionsbacheloruddannelse i finans. Og i henhold til adgangskravene står der, at man skal have følgende erhvervsuddannelse: Finansuddannelsen, Handelsuddannelse med specialer, it-supporter, Kontoruddannelse med specialer for at blive optaget. Men kan ikke rigtig forstå, hvorfor man kan være it-supporter, og kunne komme ind på denne uddannelse - Er der en fejl?

Til uddannelsen: https://www.ug.dk/uddannelser/professionsbacheloruddannelser/oekonomiskmerkantileuddannelser/finans


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. juli 2020 af EnStuderende

Det er ikke en fejl! Du kan f.eks. læse på uddannelsernes institutioners hjemmesider: https://www.eaaa.dk/videregaende-uddannelser/professionsbacheloruddannelse/finansbachelor/

Her står der, at du via kvote 2 kan komme ind med en erhversuddannelse som IT-supporter. Det bliver en form for overbygning. IT er vigtigt i rigtig mange områder - også finans. Så det giver ok mening.


Skriv et svar til: videreuddannelse som it-supporter??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.