Historie

Matematikhjælp

07. maj 2021 af Caroline756 - Niveau: C-niveau

Hej. Jeg har lige et spørgsmål til denne opgave 

Har vedhæftet en fil 

Vedhæftet fil: matematik .docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2021 af ringstedLC

#0: For din egen- og vores skyld; giv dine tråde en sigende overskrift. Det letter overblikket. Og vedhæft et godt billede af dine opgaver istedet for Worddokumenter.


Svar #2
07. maj 2021 af Caroline756

Har prøvet at sætte et billede ind, men kan simpelthen ikke få det til at funke 


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. maj 2021 af Mathias7878

En funktion f er givet ved

f(x) = x^2 - 4x + 6

Du bliver bedt om at bestemme f(4). Dette betyder med ord, at du skal erstatte dit generelle x med en konkret værdi af x, nemlig x = 4. Så du har, at

f(x) = 4^2 - 4 \cdot 4 +6 = \ ?

som du godt kan regne :) 

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. maj 2021 af ringstedLC

Dét burde SP også have en vejledning til.

 Men indtil da:

- Vedhæft billedfilen.

- Åbn vedhæftningen på en ny fane.

- Højreklik i billedet og vælg "Kopiér webadressen til billedet".

- Luk fanen og klik på "Redigér" ved siden af dit brugernavn inden der er gået 10 min.

- Vælg "Indsæt billede" og indsæt i URL Klik i "Bredde" og juster eventuelt til maks. 600.

- Klik OK og Gem.

Eller gør som de fleste; bare vedhæft billedfilen.


Skriv et svar til: Matematikhjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.