Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Hjælp til opgaver (HD erhvervsøkonomi)

28. april 2011 af KarinaChristensen (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Er der nogen som yder lektiehjælp eller som kender nogen der gør det ? Gerne en som har læst noget tilsvarende.

Jeg er ved at lave opgave og er kørt  fast. Har brug for hjælp nu, opgaven skal afleveres i uge 18

Håber på hjælp derude :-)

Med venlig hilsen

Karina


Brugbart svar (2)

Svar #1
28. april 2011 af emul0c

Prøv at beskriv dit problem/skriv opgaven ind :-)


Svar #2
28. april 2011 af KarinaChristensen (Slettet)

Hej

Jeg er i tvivl om hvordan jeg gør nedenstående.

Er der nogen der kan hjælpe?

Spørgsmålet er: 
Fastlæg selskabets kortsigtede produktionsfunktion for en fast kapitalindsats på K = 100 enheder.

Jeg har fået nedenstående oplyst:

For produktet Com4t har hans kortlægning for varierende mængder af output (Q) vist følgende - ganske vist lidt forenklede, men alligevel… - sammenhæng mellem mængden af Kapital (K) og så indsatsen af mængden af Arbejdskraft (A), nemlig
K = X / A,
og det gælder, at
X = 100 200 300 400 500 600 700 800 900
Output = Q= 100 110 148 200 275 350 400 444 458

Så f.eks. for
Output = Q = 110 enheder: K = 200 / A.

Arbejdskraften er ovenfor angivet i antal årsværk.


Brugbart svar (4)

Svar #3
01. maj 2011 af Sendai (Slettet)

 Jeg er pt. igang med HA.Almen er det noget du vil kunne bruge til noget? 


Skriv et svar til: Hjælp til opgaver (HD erhvervsøkonomi)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.