Fysik

Enhed for my

03. november 2011 af julespanjul (Slettet)

Halløjsa!

Sidder og roder med en fysikrapport om Gammastrålers absorbtion i Bly, og arbejder lige nu med halveringstykkelsen X½.

Ved at isolere det græske bogstav "my" i formlen får jeg: "my" = ln(2) / X½ .

Men spørgsmålet er så hvad er enheden for "my" i denne formel? Håber i forstår mit spørgsmål?

 

VH Nicolaj


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2011 af mathon

         sædvanligvis cm-1

                                           I = Io·e-µ·x


Svar #2
03. november 2011 af julespanjul (Slettet)

Men hvis det skal være i SI-enhed i formlen: I = I0·e-µ·x Vil det så ikke være m-1? Når det er teoretisk, hvis du forstår?

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2011 af mathon

 

    Jo


Skriv et svar til: Enhed for my

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.