Studievalg og videregående studie

International Virksomhedskommunikation

02. april 2012 af Londih (Slettet)

Hej, jeg overvejer at begynde og læse International Virksomhedskommunikation på CBS her til sommer med engelsk og europæiske studier.

Inden jeg søger ind, ville jeg meget gerne vide hvor meget økonomi der er i uddannelsen? Jeg har gået på HHX - så økonomi er noget jeg er glad for, men jeg kunne samtidig godt tænke mig noget kommunikation overordnet.

Før kiggede jeg på HA. Kom - men er gået til den anden, da jeg har hørt at kommunikationsdelen på HA. er lidt overfladisk? Ret mig endelig hvis det ikke passer!!

Samtidig er HA.Kom jo erhvervsøkonomi med kommunikation sideløbebende, mens den IVK er kommunikation som det overordnede.

Så mit spørgsmål er, hvor meget økonomi der er integreret i uddannelsen? (international virksomhedskommunikation)

Hvis nogen har noget kendskab til uddannelsen udover det, så vil jeg meget gerne høre mere om den!
Mvh Christian


Brugbart svar (2)

Svar #1
09. april 2012 af BelleCanto (Slettet)

Jeg har læst 1 semester på erhvervsøkonomi med sidefag på AU, og jeg vil nu søge ind på EU-studier - dermed har jeg været til åben hus og undersøgt hvilke fag, som man kommer til at have. Nu taler jeg udelukkende ud fra AU, men der er umiddelbart ikke noget matematik på EU-studier. Det handler meget om marketing, hvordan man sælger i pågældende lande via. kulturelle og politiske aspekter. HA omhandler meget matematik, hvor de i hvert fald på AU vil skærpe kravet til matematik A - jeg kan i hvert fald fra min side fortælle, at jeg blev træt af så meget tal og matematik, da jeg ønskede lidt mere samfundsfaglige aspekter, derfor droppede jeg straks ud.


Skriv et svar til: International Virksomhedskommunikation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.