Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Politisk kommunikation. Dansk eller historie?

12. september 2012 af Kiirstine (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej,

SRP'en venter lige rundt om hjørnet og det er derfor blevet tid til at vælge emne. Jeg ved allerede hvilket emne jeg kunne tænke mig at skrive i, men jeg er i tvivl om hvilken fagkombination jeg skal bruge. Jeg kunne godt tænke mig at skrive om politisk kommunikation men jeg er meget i tvivl om fagkombinationen skal være samfundsfag A- historie A eller samfundsfag A - dansk A.

Alt efter hvilken fagkombination man vælger får man hver sin vinkling på opgaven. Med dansk har man fokus på retorikken hvorimod man i historie har fokus på udviklingen af medierne. Jeg har prøvet at sætte fordele og ulemper ved begge fagkombinationer, men jeg har meget svært ved at tage en beslutning, da jeg synes begge emner er meget spændende. Hvilken fagkombination vil i mene der er mest "gods" på og vil være bedst at vælge?

 

På forhånd tak!

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. september 2012 af sooyoung (Slettet)

Jeg skrev selv om politisk kommunikation i min srp, dog i samfundsfag og engelsk.
Jeg vil mene at det vil være "bedst" at skrive i samfundsfag og dansk, af den grund at du jo kan fx analysere en tale og som du selv siger fokusere på retorik. Med historie synes jeg at fokus ryger mere over på medier og hvordan de er opstået fremfor politisk kommunikation. Der kan selvfølgelig også være andre fordele ved at vælgee historie men umiddelbart ville jeg vælge dansk fordi jeg så er sikker på at fokus bliver på den politiske kommunikation fremfor medierne ( som self. Også spiller en rolle i politisk kommunikation)

Held og lykke med opgaven!

Skriv et svar til: Politisk kommunikation. Dansk eller historie?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.