Dansk

Dansk Novelle - Blind Dating

19. marts 2013 af Seier98 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej! :-) 

Jeg skal skrive en novelle i dansk. Men der nogle få ting den skal indeholde. Et par briller, sætningen Er du med? Skal indgå og temaet skal være nye tider. Så fik den underlige ide om at skrive om 2 personer der skulle på blind date... Men jeg kan simpelthen ikke komme videre der hvor jeg er nået til. Håber er nogen der kan hjælpe.

Peter gik indenfor, han havde klamme hænder og så sig lidt nervøst omkring sig. Han  skulle på blind date, på Cafe Vanilla i Køge. Det var meget grænseoverskridende for ham da han aldrig havde prøvet det før. Han at satte sig ved det nærmeste 2-personers bord han fandt. Han var kommet 15 min før, for at være sikker på ikke at komme for sent til sin første blind date.

Peter sad og kiggede lidt i Caféens menukort, som han gjorde i 30 min før hans date endelig kom. Hun kiggede forvirret rundt i lang tid. Peter tænkte at det nok var hende, så han gik over til hende og spurgte om hun skulle på blind date med nogen. Hun svarede ja, de gav hånd og de gik sammen over til bordet. Amanda sagde hun, Peter svarede han.
Amanda havde briller, bumser, fregner, lidt halvbuttet og var i det hele taget ikke særlig køn. Hun undskyldte for at hun kom for sent. Peter svarede bare at det ikke gjorde så meget. De satte sig, og kiggede gennem menukortet. Hun brugte meget lang tid på at lave sin beslutning, mens Peter lavede sin beslutning om hvad han skulle have hurtigt. Amanda besluttede sig, og de kaldte på tjeneren.
Peter bestilte en Club Sandwich og en Coca Cola. Mens Amanda bestilte en Tunsalat og en Danskvand. Peter undrede sig over det valg, når hun nu var lidt halvtyk, men det var nok fordi hun måske ville tabe sig lidt. Tjeneren tog imod deres bestilling og sagde der ville gå ca 20 min før deres mad kom.


Skriv et svar til: Dansk Novelle - Blind Dating

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.