Studievejledning

Studieøkonomi som jurastuderende med to børn og ingen SU?

28. april 2013 af Pharmand

Hej

Jeg går med tanker om at påbegynde jurastudiet næste år. Dog bekymrer jeg mig om økonomien under studiet. Dette skyldes at jeg:

Kun har 8 SU-klip tilbage.

Har to børn til den tid, et på 4 år og et på 1.

Min kæreste er også studerende, men dog færdig halvandet år inde i mit potentielle studie.

__________

Således vil der altså være halvandet år, hvor vi to voksne og to børn skal leve for én SU og mit studiejob (det bliver nok som lærer, da jeg er læreruddannet). Her kan så suppleres med de 8 resterende SU-klip og muligvis noget barsel (skal have styr på reglerne).

Efter de halvandet år, vil min kæreste begynde at tjene flere penge (som minimum dagpengesatsen), og så kan vi vel nok få det til at løbe rundt!?

Jeg er meget i tvivl om omfanget af jurastudiet rent tidsmæssigt, men kan det ikke godt lade sig gøre at arbejde et par dage om ugen? Jeg er klar over spørgsmålets subjektive karakter, men jeg kunne bare godt tænke mig et estimat af studiets arbejdsbyrde. Jeg arbejder disciplineret og går kun sjældent i byen. Det må da købe mig et par timers forspring :).

Håber meget på at høre nogle tilbagemeldinger fra jer, så jeg kan danne mig et billede af katastrofens omfang :). Hvad jeg dog ikke ville give for at have tænkt lidt nøjere over tingene tidligere i livet.

Johan


Skriv et svar til: Studieøkonomi som jurastuderende med to børn og ingen SU?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.