Matematik

Matematik rettelse!! (AFLEVERING)

31. oktober 2013 af kamil12 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej mennesker derude, det vil være en store hjælp hvis i vil hælpe mig med at rettet nogle matematik opgaver de lyder sådan her:

opgave 1 (kombinatorik): En Restaurante her på sit menukort 4 forretter, 5 hovedretter og 2 desserter.

Mathias vil kun have enten en forret og en hvoedret eller også vil han have hovedret og en desseret.

1) Hvor mange forskellige menuer kan han sammensætte: 4 forretter*5hovedretter= 20

                                                                                              5 hovedretter*2desserter=10

                                                                                              10+20=30 I alt  (Er det rigtigt)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

opgave 2 (Procentregning): Normal prisen for et musikanlæg var 2800kr. På udsalg blev det solgt for 2520kr.

1): Hvor stor var rabatten?: 2800-2520=280

2):Hvor mange procent af normalprisen blev der givet i rabat?: 280/28000 gange 100=10% (Er det rigtigt?)

                                                     

Det var det, håber der nogle derude som vil rette dem, det er meget vigtigt:)

Tak på forhånd:))


Svar #1
31. oktober 2013 af kamil12 (Slettet)


Skriv et svar til: Matematik rettelse!! (AFLEVERING)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.