Biologi

kom med din mening - landbrug

17. januar 2014 af emilia2 (Slettet)
Hej læsere! Jeg skal besvare et spørgsmål om bæredygtig udvikling. spørgsmålet lyder: " er vores form for landbrug bæredygtigt". er der nogle der vil kunne komme med en mening og begrundelse. Taak på forhånd.

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2014 af Christianos (Slettet)

Det er et spørgmål som lægger op til at du vurderer omfanget af brugen af pesticider, fosfater og den slags, og kommer ind på det din bog beskriver omkring konkrete initiativer til mindskning af udledning af giftstoffer og CO2-udledning fra maskineri og udnyttelsen af råvarerne, brugen af energikilder etc etc etc...

Det er dermed et spørgsmål som kræver at du svarer meget specifikt ud fra jeres individuelle pensum i klassen hvis du ikke skal komme til at sige/skrive noget som tydeligt demonstrerer at du bare har spurgt en fremmed.


Svar #2
17. januar 2014 af emilia2 (Slettet)

Tak for beskeden. Men altså bogen hedder "bios grundbog B" der står om hvordan kenya som ligger i trope området. der står beskrevet lidt om skovagerbrug, svedjelandbrug.og der står lidt om at man forsøger at skabe bæredygtig udvikling. i et meget udviklet samfund som Danmark er samfundforholdene kompicerede. derfor er der der utrolig mange ting, som skal være med til at skabe en bærdygtig udvikling. de beskriver et ukompliceret samfund hvor man forsøger, at sikre ressourcerne for fremtiden. her nævner de pulicatsøen der ligger i Indien.

Svar #3
17. januar 2014 af emilia2 (Slettet)

http://m.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.syntetisktale.dk%2Fpdf%2Fbios_b.pdf&h=JAQGxB6GN&s=1
her et link til siderne i vores grundbog om bærdygtig udvikling. Du må meget kig og måske give mig nogle stikord til mit spørgsmål.

Skriv et svar til: kom med din mening - landbrug

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.