Studievejledning

Adgangskrav Matematik B-Niveau !

25. november 2006 af bent_123 (Slettet)
Hej !

Jeg søger ind på Handelshøjskolen i københavn næste år, hvor man skal have mat b bestået med 6,0. Nu er det sådan, at jeg afsluttede matematik sidste år med årskarakterene 7 skriftligt, 6 mundtligt, så kom jeg op i mat, og fik 5 skriftligt, men var ikke oppe i mundtligt. Dvs. at jeg har følgende 4 karakterer stående på mit eksamensbevis

skriftligt (årskarakter) = 7
Mundtligt (årskarakter) = 6
Eksamen skriftlig = 5
Overført mundtligkarakter= 6

Mit spg. går så på, er dette adgangsgivende på cbs når der kræves mat b bestået. Nogle siger at eksamenskaraktererne skal være bestået, andre siger at man skal tage gennemsnittet af alle 4 karakterer og det giver jo seks, og så kommer jeg ind.

Håber i kan hjælpe, eller kan vise mig et sted hvor det står, så jeg er hundrede procent sikker på IKKE at blive afvist

Mvh
Bent.

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2006 af allan_sim

#0.
Du skal består på gennemsnittet. Se §3, stk. 3 i

http://www.retsinfo.dk/DELFIN/HTML/B2005/0036205.htm

Svar #2
25. november 2006 af bent_123 (Slettet)

Dvs. at jeg kan komme ind med de karakterer jeg har ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. november 2006 af allan_sim

#2.
Ja, det er det, jeg skriver - du skal bestå på gennemsnittet, som jo er 6,0 :-)

Brugbart svar (0)

Svar #4
25. november 2006 af allan_sim

#2.
Eller jeg skal måske sige - så opfylder du de specifikke adgangskrav - så er der jo lige noget med et karaktergennemsnit også. Jeg kender ikke populariteten af din uddannelse, men du kan selv slå kvoterne fra sidste år op på ug.dk.

Svar #5
26. november 2006 af bent_123 (Slettet)

Hehe, det lyder godt :) Ved godt at der er andre karakterkrav også, men dem skulle jeg gerne have styr på:)

Mange tak for hjælpen !!!

Skriv et svar til: Adgangskrav Matematik B-Niveau !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.