IT

Dansk Til Win XP MCV 2005

11. januar 2007 af 2835 (Slettet)
Hej

Jeg har installeret windows XP media center version på min PC efter den var gået ned, men nu er sproget engelsk, før var sproget dansk.

Nogen der ved hvordan jeg kan få sproget til at blive dansk igen?

::2835::

Brugbart svar (1)

Svar #1
11. januar 2007 af iB (Slettet)

Jeg mener ikke man kan skifte sprog, men at det er "indbygget" i systemet. I enkelte tilfælde er der og forkelle på priser for danske og engelske versioner. Du er altså nød til at hendvende dig der du KØBTE din windows, og høre om du kan bytte den.

Brugbart svar (1)

Svar #2
11. januar 2007 af SomeOneMore (Slettet)

Jeg købte en "dansk version" af MCE en gang i sin tid. Det viste sig dog at den kun er på engelsk, men at der følger en dansk lokaliseringspakke med, som det så fint hed. Prøv at se om du har denne cd med i pakken. Hvis ikke er der ikke meget at gøre (jeg sidder stadig kun med engelsk windows, idet jeg slet ikke kunne få den cd til at virke. Derfor kan jeg heller ikke bruge teksttv/guide i mediacenter. R*V!)

Svar #3
11. januar 2007 af 2835 (Slettet)

tak for jeres svar.

Har fundet ud af det.

Det er sådan at man installere windows XP MCV 2005 engelsk. når denne er installeret og man kommer frem til skrivebordet, må man ikke slukke computeren i en halv time til en time. I denne periode vil windows automatisk installere dansk som sprog. Det er vigtigt at man ikke slukker PC'en inden da dette vil standse denne proces.

Ved dog ikke om det samme gælder for din CD-rom Vange.

::2835::

Brugbart svar (1)

Svar #4
14. januar 2007 af SomeOneMore (Slettet)

hmm det er muligt. Har jeg dog aldrig hørt om, men det hvis det virker for dig, er det da ikke utænkeligt. Dog har jeg netop degraderet min pc tilbage til original winXP pro, for er blevet træt af bøvlet med MCE. Desuden bliver den yderligere degraderet til gaming, efterhånden som jeg får samlet udstyr til at anvende min MacBook Pro som stationær (koster desværre klejner). Men rådet er skrevet ned, hvis jeg en gang skulle prøve at installere MCE igen :)

Skriv et svar til: Dansk Til Win XP MCV 2005

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.