Studievalg og videregående studie

Biologi i Århus eller Odense?

20. april 2008 af Sigi (Slettet)
Hej

Jeg vil gerne læse biologi til sommer, men jeg kan ikke finde ud af, om det skal være i Odense eller Århus. Så ville lige høre, om der er nogle, der kan fortælle noget om biologistudiet de to steder? Hvad er de to universiteters stærke sider inden for biologien?
Umiddelbart synes jeg, at uddannelsen lyder bedst i Århus, men jeg vil helst bo i Odense. Hvad valgte I universitet efter?

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2008 af Roman Garcia

Jeg valgte studieby efter universitet, hvordan byen er at bo i samt studiemiljø. Jeg valgte Århus, da jeg havde tiltro til uddannelsen, jeg skulle læse. Der er jo ikke noget mere ubehageligt end en uddannelse, hvor man ikke følger, det kører optimalt. Derudover kunne jeg godt lide Århus. Selvom jeg bor tættere på Odense end Århus, så er der mange ting ved Århus, som tiltaler mig bedre end Odense. F.eks. ligger universitetet forholdsvis centralt i byen, og der er gode gå-i-byen muligheder samt en rigtig hyggelig atmosfære. Derudover spillede studiemiljøet en stor rolle. Århus universitet har et fantastisk studiemiljø, og hvis man er i tvivl, så kan man bare møde på den 30. april, hvor det legendariske kapsejlads afholdes. Her samles over 10.000 studerende på plænen til øl og kapseljads, og det er studiemiljø i yderste potens.

Jeg kender dog også Odense særdeles godt, og jeg kan egentlig godt lide byen. Dog er jeg ikke i tvivl om, at jeg traf det korrekte valg.

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. april 2008 af Piece (Slettet)

Regner selv med at læse biologi efter sommerferien :)

Og jeg vælger Århus...
Kan godt lide århus uni generelt og synes de giver gode muligheder for biologistuderende... men ved ikke så meget om Odense, så vil ikke side her og fremhæve Århus for meget i forhold til Odense ;)

Skriv et svar til: Biologi i Århus eller Odense?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.