Matematik
eksempel
13. maj 2008 af
kemlmj (Slettet)
er der nogen der har et eksempel på en opgave hvor man skal redegøre for at en given funktion er løsning til en diff. ligning?
evt. link..
evt. link..
Svar #1
13. maj 2008 af Jerslev
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=515450
:)
:)
- - -
mvh
Jerslev
Svar #2
13. maj 2008 af Mester_Bean (Slettet)
gør rede for at funktionen f(x)=2e^(2x) + x er løsning til differentialligningen
dy/dx = 2y - (2x-1)
dy/dx = 2y - (2x-1)
Skriv et svar til: eksempel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.