Studievalg og videregående studie

Cand Oecon i Århus

22. maj 2008 af PeterEb (Slettet)
Jeg er stadig på jagt efter den rigtige uddannelse og vil derfor også gerne høre om økonomistudiet i Århus.

Er uddannelsen mest samfundsfaglig eller matematisk, eller går det lige op? Jeg mener, bruger man meget tid på tal og statistik, eller mest på at "snakke" om tingene.

Er der bedre og flere jobmuligheder som Cand Oecon end f.eks. cand.scient.oecon og cand.scient? (matematik-økonom og ren matematik)

Er uddannelsen meget svær eller hvordan? Jeg ved godt at et uni-studie er på et højt niveau, men er det muligt for almindelig dødelige at følge med.

Og sidst men ikke mindst, hvordan er studiemiljøet? Er det meget elitært og fyldt med genier eller er det knap så konkurrencepræget?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2008 af Peden (Slettet)

Den ene af Studieportalens to ejere har gået på netop matematik økonomi, med lidt held kan vi få ham til at fortælle om sine oplevelser :)

Brugbart svar (0)

Svar #2
22. maj 2008 af Jean

#1 Der bliver spurgt til cand.oceon. :)

Jeg kan da svare på et af spørgsmålene:

>Er der bedre og flere jobmuligheder som Cand Oecon end f.eks. >cand.scient.oecon og cand.scient? (matematik-økonom og ren matematik)

Det tror jeg bestemt ikke, tværtimod. Som Matematik-økonom har man flere redskabsfag end på cand.oceon, hvilket i mine øjne øger antallet af potentielle arbejdspladser.


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. maj 2008 af STUDIEVALG2008 (Slettet)

Hvis jeg var dig, ville jeg spørge i studieforummet på djoef.dk/studievalg. Her kan du også se hvad cand.oecon.er arbejder som -under "Jobmuligheder".

Skriv et svar til: Cand Oecon i Århus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.