Fysik

STX - Fysik B. Mundt. Eksamen

02. juni 2008 af faro (Slettet)
Er der nogen der skal op til fysik B mundt? Eller har været? Ved I hvordan eksamenen forgår? Og hvad lægges der mest vægt på? Den første del af eksamen (hvor man laver forsøg) ved jeg, er gruppevis.. Hvad hvis man ikke får sagt/deltaget mege under forsøget pga. at der er så mange i gruppen..

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juni 2008 af bboblzs (Slettet)

Den ideelle gruppe består af to maks tre. Der er altså ikke for mange i gruppen. Det er kun hvis du decideret gemmer dig bag din gruppe at du måske ikke får sagt så meget.

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. juni 2008 af sofiepie (Slettet)

Altså fordi vi lavede en god gruppe-del og det skubbede nogle af os en karakter op.. men jeg tror altså klart at den individuelle tæller mest, men det står jo ikke nogen steder hvordan de skal bedømme :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. juni 2008 af blackduck (Slettet)

#2

Det er i strid med lærerplanen at lave grupper der er større end 3, ligesom der vel ligger i ordet at man ikke må være alene. Så man undgår ikke 2-3 mandsgrupper :)

#0

Det må ikke være et problem, og det har din lærer/censor også et ansvar for, ved eksempelvis at stille spørgsmål henvendt til den enkelte eller i de ekstreme tilfælde bede en voldssomt dominerende og "usocial" elev om at stoppe med at forklare.


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. juni 2008 af sofiepie (Slettet)

#3
Ved ikke om det var svar til mig ? men jeg vil osse klart anbefale at man går op i grupper. det er 100 %.. Jeg ville bare sige at den tæller altså noget, men jeg tror at den teoretiske del/den individuelle del tæller mere.. :)

Brugbart svar (0)

Svar #5
03. juni 2008 af bboblzs (Slettet)

#3

Logik er en ting. Jura en anden. Det er lovmæssigt tilladt at gå op i "grupper" bestående af 1-4 personer. På samme måde betyder det, når der står, at der maksimalt må blive eksamineret 10 elever i laboratoriet ad gangen, at der må være 11. Ministeriets jurister har været en af de underholdende indslag i min fysikundervisning.

Svar #6
04. juni 2008 af faro (Slettet)

Vores gruppe består af 3.
Altså, hvordan er det den teoretiske del forgår?
Hvor lang tid får man?
Hvad laver de andre i gruppen mens den ene af dem bliver eksamineret..

Skriv et svar til: STX - Fysik B. Mundt. Eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.