Teknologi

Teknologi A eksamen

02. juni 2009 af nesrevig (Slettet)

Hej

Vi er en gruppe som snart skal til Teknologi A eksamen på HTX. Vi har haft et projekt strukket over hele året omhandlende iværksætteri. Her har vi lavet en guide til opstart af firma, samt et produkt hertil.


Problemet er, at vi er lidt usikre på, hvordan eksamen kommer til at foregå. Jeg har i hvert fald tænkt mig at lave en powerpoint, men er det selve rapporten, som skal fremlægges mundtlig under eksamen, eller er der andre ting, som jeg burde tage til overvejelse at være klar på til eksamen?
  

Tak


Brugbart svar (3)

Svar #1
02. juni 2009 af bichr (Slettet)

Hej..

Jeg går også på HTX 3.årgang, og skal også tii eksamen i det i år.
Som jeg har opfattet en teknologi A eksamen, så udvælger du nogle fokuspunkter i rapporten, som du vil fremlægge for censor og lærer. Dette gør du via en power point - gerne en som imponere lidt, det skader aldrig ;)

Andet er der faktisk ikke i det. Du kan jo fx starte med at fortælle dem hvorfor du har valgt at tage udgangspunkt i de emner, som du har valgt. Så hersker der ingen tvivl der.

Hvis I har fremstillet et produkt, kan du jo på et tidspunkt vise hvorledes den fungere.

HUSK, HUSK, HUSK at snakke om LCA'en i din rapport.. Det vil de spørge ind til, og hvis man ikke har styr på den, så trækker det meget ned..

Med mindre jeres produkt er fuldstændigt CO2-neutralt selvfølgelig :)

Held og lykke med din eksamen. Og tillykke når du blir student (:

Mvh Birgitte


Svar #2
17. juni 2009 af nesrevig (Slettet)

Det gik faktisk ret godt - fik 10... Da vi havde valgt iværksætteri, havde miljøvudering ingen betydning :) fandt faktisk bare de faglige mål, og fik alle målene dækket indunder min ppt-fremlæggelse. 


Skriv et svar til: Teknologi A eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.