Studievejledning

Engelskeksamen på STX - regler

17. december 2009 af Blueoil (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

I eksamensbekendtgørelsen på rets-info står der på nuværende tidspunkt:

Prøverne i idræt B, engelsk B og fag på A-niveau, der efter stx-bekendtgørelsen altid skal afsluttes ved udgangen af 3.g, kan ikke afholdes før udgangen af 3.g.

For elever, der gennemfører flere end 4 fag på A-niveau, kan der foretages udtræk mellem de skriftlige prøver på A-niveau. Eleverne skal dog altid aflægge skriftlig prøve i dansk.

Såfremt en elev ikke har engelsk A, skal eleven aflægge prøve i skriftlig engelsk på B-niveau.

Jeg har 4 A-fag, og afslutter engelsk B efter 2.g - i år.

Min lære siger, at systemet er lavet om, sådan at jeg enten trækker engelsk skriftligt eller mundtligt, hvis ikke dem begge - ligesom i dansk, hvor det også er lavet om. Hun har ikke antydet, at jeg først skal op efter 3.g.

Er bekendtgørelsen ikke opdateret? Der står jo også at jeg ikke må afslutte engelsk før næste år. HVordan er systemet?!?


Brugbart svar (2)

Svar #1
19. december 2009 af allan_sim

#0.

Det lyder, som om du kigger på en historisk udgave. Den gældende bekendtgørelse kan findes på www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx, hvor ovenstående formuleringer ikke er at finde.

Ændringen omkring udtræk i både skriftlige og mundtlige eksaminer er en konsekvens af punkt 11 i påskeforliget af 2009, jf. www.uvm.dk/Uddannelse/Gymnasiale%20uddannelser/Om%20gymnasiale%20uddannelser/Nyheder/Gymnasiale%20uddannelser/Udd/Gym/2009/Apr/090403%20Politisk%20aftale%20om%20aendringer%20af%20gymnasiereformen.aspx


Skriv et svar til: Engelskeksamen på STX - regler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.