Fysik

fysik examen i 9

29. december 2009 af volume (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hej, jeg går i 8 klasse, og kunne godt tænke mig at vide hvordan en fysik/kemi examen foregår. det er noget med et forsøg eller et eller andet. skal også selv op til den prøve i juni måned.


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. december 2009 af MN-P (Slettet)

Eksamen i fysik skal afspejle den daglige undervisning. Da den der kender den daglige undervisning bedst er din fysiklærer, bør du spørge ham om hvordan eksamen kommer til at foregå.

Det er ikke muligt at opfylde ovenstående helt, da der også er sat andre krav om eksamen, bl.a. har man forbudt gruppeeksamen, så man kan ikke være to om det praktiske arbejde til eksamen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. januar 2010 af kristinafogh (Slettet)

Den foregår ved at du kommer ind, som regl er der flere elever oppe på samme tid. Du trækker et emne som f.eks. syre og baser. Du må have alle de noter med du selv har skrevet, og på min skole må vi også have vores fysik/kemi bog med. Du starter med at gøre klar til et/flere forsøg der beviser noget af det du ved. Lærer og sensor kommer hen til dig, og du forklare, og viser forsøg. De har begge lov til at spørge ind til det du siger, og din lærer vil helt sikkert hjælpe dig, ved at stille spørgsmål han/hun ved du godt kan svare på, for at trække din karakter op.

Derefter snakker de sammen (du er der ikke) om hvilken karakter de syntes du skal have, når de er blevet enige, får du den at vide, og sikkert også en begrundelse hvorfor du fik lige den karakter.

Det er faktisk ikke så slemt, så held og lykker her fra :D


Skriv et svar til: fysik examen i 9

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.