Studievalg og videregående studie

Kvote 2 medicin - supplere, eller?

26. juni 2010 af LuxT (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hejsa!

Jeg blev student sidste år, og har brugt skoleåret frem til nu på at supplere med fagene matematik A, kemi B og fysik B. Jeg har i år søgt om optagelse på medicin via kvote 2 (har søgt hos alle universiteter), men jeg ved at chancerne for optagelse er små. Jeg har derfor også søgt molekylær medicin i Århus som 2. prioritet, hvor jeg har en stor chance for optagelse, både i kvote 1 og 2.

Men da det er medicin jeg brænder for, vil jeg virkelig kæmpe ihærdigt for at blive tilbudt en plads! Mit spørgsmål til jer går ud på:

Bliver jeg tilbudt en plads på molekylær medicin, skal jeg så takke ja til denne, og så bruge de erfaringer som studiet giver til at kunne vise relationer til medicinstudiet i min motiveret ansøgning til Københavns Uni. (kvote 2)?

Eller skal jeg bruge tid på at forbedre mine karakterer i de adgangskrævende fag, for at forbedre mit kvote 2-gennemsnit hos Århus Uni.?

Mine karakterer i de adgangskrævende fag: Matematik A: 12 (mdt.) og 7 (skr.), kemi B: 12, fysik B: 7, dansk A: 7 (mdt.) og 10 (skr.), engelsk B: 7 (mdt.) og 7 (skr.). Så er der jo god mulighed for at forbedre mit kvote 2-gennemsnit!

Hvad ville i gøre? :) Ved selvfølgelig godt at der er SDU tilbage, men jeg kom desværre ikke videre i år. På forhånd tak for svar!


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. juni 2010 af Roman Garcia

Kan du overhovdet forbedre dit kvote 2 gennemsnit, hvis du allerede har taget fagene på A-niveau?


Svar #2
26. juni 2010 af LuxT (Slettet)

Ja du kan altid forbedre kvote 2-gennemsnittet, så det er intet problem :) Jeg kan blot ikke få SU, da jeg har gennemført fagene.


Skriv et svar til: Kvote 2 medicin - supplere, eller?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.