Matematik

Skriftlig eksamen, matematik, 13.maj 2005

12. maj 2005 af Epsilon (Slettet)
Denne tråd oprettet på dette gudsjammerligt sene tidspunkt af døgnet med det formål at ønske alle jer gæve matematikere på det 3-årige forløb til A-niveau held og lykke med prøven uden hjælpemidler i morgen ;-)

//Singularity

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2005 af Waterhouse (Slettet)

Ja, held og lykke til alle.

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. maj 2005 af *A* (Slettet)

Held og lykke, og lad os alle håbe at uden hjælpemidler er lige så nem som prøven med hjælpemidler

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. maj 2005 af Mansus (Slettet)

Yes lad os håbe på det :-)

Brugbart svar (0)

Svar #4
13. maj 2005 af frodo (Slettet)

bare lige et godt råd.. husk at lave ALLE opgaverne, og ikke som mig uden hjælpemidler :(

Men ellers held og lykke!

Brugbart svar (0)

Svar #5
13. maj 2005 af erdos (Slettet)

Den var NEM!

Brugbart svar (0)

Svar #6
13. maj 2005 af KemiKasper (Slettet)

Ja

Brugbart svar (0)

Svar #7
13. maj 2005 af *A* (Slettet)

Ja den var...
Min matematiklærer mente dog at de sjældent hæver skalaen betydeligt selv hvis prøverne var meget nemme. Så lad os håbe på det

Brugbart svar (0)

Svar #8
13. maj 2005 af frodo (Slettet)

MAX let.. Herligt. Har i fået flg.

1) -3y^2
2) (3,-2)
3) 15/4 + ln2
4) -7/8
5) 5*2^x
6) ca 62..
7) voks i ]-inf;-1] og i [1;inf[
aft i [-1;1]
8) -3x+6 og selvf er g løsning
9) 3/8
10) a) 25/3, b) 3+2cosh(3)
11) (1,-1,2) og 1=19

Brugbart svar (0)

Svar #9
13. maj 2005 af *A* (Slettet)

Nu er jeg på SF, men så hele jeres opgavesæt da vagterne (for anden dag i træk!) ikke kunne finde ud af at vi ikke skulle have samme sæt som de andre hold. Irriterende, men vi fik da et kvarter ekstra som kompensation.

De opgaver vi havde ens har jeg i hvertfald samme som dig.

Bortset fra y-koordinaten i toppunkt, har fået -16, ved ikke hvad jeg har gjort galt

-d= -(-6)^2-4*1*7=-36-28=-64
-d/4a=-64/(4*1)=-16

Brugbart svar (0)

Svar #10
13. maj 2005 af erdos (Slettet)

#8:

1-9) Helt enig!
10) a) enig b) er 2cosh(3) en smart omskrivning af e^3+e^-3? Uddyb venligst.
11) Enig. Dog formoder jeg, at du mener a=19. Der var mange fejl i denne opgave i min klasse.

#9: Du skal regne d uden det minus, der først "klistres" på efterfølgende. Dvs. -(36-28) = -8

Brugbart svar (0)

Svar #11
13. maj 2005 af *A* (Slettet)

nå ja selvfølgelig...

Helt enig i 3'eren. Du integrerer får et udtryk med bla ln hvor ln(1)=0

Brugbart svar (0)

Svar #12
13. maj 2005 af erdos (Slettet)

Att.: Frodo og KemiKasper.

Er der billeder af jer i nedenstående link? I så fald, hvor?

http://www.emu.dk/gym/fag/ke/forening/kemiol/kemiol-2005-billeder.html

Brugbart svar (0)

Svar #13
13. maj 2005 af frodo (Slettet)

cosh=(e^x+e^-x)/2

Men bliver nu helt i tvivl om hvorvidt det er rigtigt. For bliver facit ikke e^3-e^(-3)?

Brugbart svar (0)

Svar #14
13. maj 2005 af frodo (Slettet)

#12: Ja. Nederste billede til højre.Det er mig i den hvide bluse.

3. nederste billede i højre side, i den hvide bluse. Og overfor mig der sidder kasper

Brugbart svar (0)

Svar #15
13. maj 2005 af frodo (Slettet)

sorry. 4. nederste billede ;D

Brugbart svar (0)

Svar #16
13. maj 2005 af frodo (Slettet)

#13: ang. facit altså + 3 selvf

Brugbart svar (0)

Svar #17
13. maj 2005 af KemiKasper (Slettet)

6 billede fra oven i højre side er vist også mig :p

Brugbart svar (0)

Svar #18
13. maj 2005 af KemiKasper (Slettet)

i ventre side er det!

Brugbart svar (0)

Svar #19
13. maj 2005 af frodo (Slettet)

#17: nr 7 bliver det vist ;D

Brugbart svar (0)

Svar #20
13. maj 2005 af KemiKasper (Slettet)

Nejda, nr. 6 i venstre række.. det er min nakke :D

Forrige 1 2 3 Næste

Der er 55 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.