Matematik

Sandsynlighed

21. april 2014 af Mathildesss (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Kan i hjælpe med opg. 1, 2, 3, 4 og 5
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2014 af Matematikerenemil (Slettet)

1) Sandsynlighed = 1/ (Antal dage i maj) = 1/31

2) Samme princip i 1)

3) Sandsynlighed = (Antal drenge) / (Antal elever) = 8/20

4) frekvens for 8 = (hyppighed for 8) / (samlet hyppighed)

5) samme princip som i 4)


Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.