Eksamensforberedelse

5 min= 1 ns?

22. juni 2014 af emilhansen98 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hvor mange normal sider, ville være nok til at fremlægge i 5 min?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. juni 2014 af lartpoutlart (Slettet)

5 min = 60s*5=300s

300s=300*10^9ns=300.000.000.000 ns


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. juni 2014 af Bullerkage (Slettet)

én normalside er nok til at fremlægge i 5 minutter, Emil :) 

#1 hahahaha elsker når folk spørger om noget og får et svar i en helt anden retning xD


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. juni 2014 af Andersen11 (Slettet)

#1

Du har vist misforstet spørgsmålet.


Svar #4
23. juni 2014 af emilhansen98 (Slettet)

hahahaha, tror også at du har misforstået der ;)
- men ellers tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. juni 2014 af lartpoutlart (Slettet)

Ja det har jeg sørme - sådan går det når man læser for hurtigt!
 

Man skal huske at læse "opgavevejledningen" grundigt ;-)


Skriv et svar til: 5 min= 1 ns?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.