Matematik

Faktorer opløsning

30. august 2014 af 106627 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er igang med en matematik aflevering og forstår ikke følgende opgave:

Oplsø tællerog nævner i faktorer og forkort brøkkerne:

x2+9+6x =?

x2 +3x

Ville være dejligt hvis nogen kunne hjælpe mig med den ene her så burde jeg kunne lave resten selv :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2014 af Heptan

Jeg forstår ikke opgaven

Er der tale om

\frac{x^2+9+6x}{x^(^2^+^3^x^)}

?


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2014 af PeterValberg

Der er sikkert tale om:

\frac{x^2+9+6x}{x^2+3x}=\frac{(x+3)(x+3)}{x(x+3)}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Faktorer opløsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.