Matematik

Isolér h i ligningen

30. august 2014 af uddannelseervigtigt - Niveau: B-niveau

Sidder fast i denne med min veninde... nogle der kan hjælpe?

Isolér h i ligningen p*h/4 = 4M


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. august 2014 af LeonhardEuler

Først multiplicer med 4 på begge sider af lighedstegnet.

Dernæst divider med p på begge sider af lighedstegnet.


Svar #2
30. august 2014 af uddannelseervigtigt

Vil du ikke være sød at uddybe det ved at vise det? #1


Brugbart svar (2)

Svar #3
30. august 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ligningen er

        p·h/4 = 4M

Man ganger med 4 på hver side:

        p·h = 4·4M = 16M

og man dividerer med p på hver side

        h = 16M/p .


Svar #4
01. september 2014 af uddannelseervigtigt

tak!!!!!


Skriv et svar til: Isolér h i ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.