Matematik

Parallel graf

23. september 2014 af Needhelptak (Slettet) - Niveau: C-niveau

En linje har grafen y = 3x -1

En anden linje er parallel med grafen for y = 3x -1 og går gennem punktet (3,1). Bestem forskriften for denne linje?


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. september 2014 af peter lind

Når to linjer erparallelle har de samme hældningskoefficient


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. september 2014 af thomaslarsen90Arocketmailcom (Slettet)

ax+b=y1

bx+d=y2

y1 og y2 er parallelle hvos og kun hvis a=b.


Brugbart svar (1)

Svar #3
24. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det er meget uhensigtsmæssigt og forvirrende, at du bruger samme betegnelse b for to forskellige størrelser.


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. september 2014 af thomaslarsen90Arocketmailcom (Slettet)

#3 nej,  jeg gør ej -  b bliver kun brugt én gang. Jeg tror, du læser det forkert


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Her er hvad du selv skrev i #2

ax+b=y1

bx+d=y2

hvor jeg men grøn farve har markeret brugen af b.


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. september 2014 af thomaslarsen90Arocketmailcom (Slettet)

du forveksler med d


Brugbart svar (0)

Svar #7
24. september 2014 af thomaslarsen90Arocketmailcom (Slettet)

vil du ikke hjælpe mig under 'sekvenser' ?


Brugbart svar (0)

Svar #8
24. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#6

Jeg har blot bemærket, at du har benyttet den samme betegnelse for to forskellige størrelser, og at det er uhensigtsmæssigt og forvirrende.


Brugbart svar (0)

Svar #9
24. september 2014 af thomaslarsen90Arocketmailcom (Slettet)

ok

Skriv et svar til: Parallel graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.