Matematik

linenær model opgave om dankort

30. september 2014 af idaoline01 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg kan ikke komme videre med denne opgave.
Hvordan regnes opgave A. 
Jeg skal jo gerne finde 2 punkter, hvordan gøres det? Nogle der kan give et eksempel på hvordan opgaven laves, med facit - så jeg kan nedskrive hvordan man gør? 

Mvh 

Vedhæftet fil: dankort.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2014 af kieslich (Slettet)

sæt x = 0 i 1995, så er x = 6 i 2001 og x= 15 i 2010. Ud fra oplysningerne der står under billedet har du nu to punkter  (0, 241) og (6, 439).  Følg nu samme fremgangsmåde som i den anden opgave.


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. september 2014 af PeterValberg

Samme opgave har du "kørende" i denne [ TRÅD ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: linenær model opgave om dankort

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.