Matematik

Bestem diskriminanten for g.

23. oktober 2014 af burakyandim (Slettet) - Niveau: C-niveau

bestem diskriminanten for g???

bestem toppuntet for g??

bestem nulpunktet for g??

bestem værdimængden for g 

håber i vil hjælpe :)


Svar #1
23. oktober 2014 af burakyandim (Slettet)

g(X)=4 i anden+8x-5 det er andengradsfunktionen


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. oktober 2014 af mathon

                                 g(x)=4x^2+8x-5

                                  \begin{array}{|c|c|c|c|}a&b&c&d\\ \hline 4&8&(-5)&144 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. oktober 2014 af Koburg58 (Slettet)

Toppunktet finder du ved

\left (T_x, T_y \right ) = \left (\frac{-b}{2a},\frac{-d}{4a} \right )

d = b^2 - 4\cdot a\cdot c


Skriv et svar til: Bestem diskriminanten for g.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.