Matematik

Forstår ikke opgave??!?!

01. november 2014 af Dian123 - Niveau: B-niveau

Hey jeg har lige vedhæftet en opgave i matematik

I a'eren står der at man skal indtegne oplysningerne EFTER 1982, men oplysningerne jeg har fået starter fra 1982, så jeg skal godt nok have 1982 med i koordinatsystemet ik?

b'eren forstår jeg sgu ikke helt... at variablen stadig skal være år efter 1982, der stod jo lige at det nu var 1986 er det en fejl eller hvad? For jeg havde tænkt på at løse den ved at lave et nyt skema med variablerne fra 1986 og op, og så får jeg også punkter der passer med en lineær regression

Nogen der forstår opgaven og kan hjælpe?

Vedhæftet fil: podfpkfps.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2014 af SuneChr

Sæt x = 0 svarende til året 1982, x = 1 til året 1983  o.s.v.


Svar #2
02. november 2014 af Dian123

Nu er jeg lidt forvirret... jeg har fået årstal at vide og antal rob. pr år, skal jeg så ikke bare lave et skema hvor x værdien = årstal og y= antal og tegne det i et koordinatsystem?


Svar #3
03. november 2014 af Dian123

:S ??


Skriv et svar til: Forstår ikke opgave??!?!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.