Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Udbud og efterspørgsel

22. november 2014 af JM93 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg ved ikke, hvordan jeg skal gribe denne an: 

Det antages, at udbuds-og efterspørgselskurverne på verdensmarkedet for ”Krympefilm MPDE” kan illustreres ved:

D: P=500-2Q
S: P=20+Q

Q er målt i mil., og P er prisen pr. stk.


Samtidig antages det, at der i Danmark gælder følgende udbuds-og efterspørgselskurver:

DD: P=700-10Q
SD: P=10+10Q

Q er målt i tusinder, og P er prisen pr. stk.


7.1 Du bedes beregne og illustrere verdensmarkedsprisen og den samlede import til Danmark, idet det antages, at der fri eksport og import af det pågældende produkt.

Nogen, der kan hjælpe? :)


Skriv et svar til: Udbud og efterspørgsel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.