Matematik

Korrekt formuleret?

29. november 2014 af Haxxeren - Niveau: A-niveau

Hej,

Kan man godt sige følgende:

"This geometric property can now together with P=1 be substitued into formula (4.1)"?

Tak på forhånd.


Svar #1
29. november 2014 af Haxxeren

Det skulle selvfølgelig have været postet i Engelsk-delen!


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

substituted.

Man kan sikkert sige således, men om det giver mening, kan man ikke afgøre her.


Svar #3
29. november 2014 af Haxxeren

#2

Det var vist en slåfejl.

Ville du have skrevet det anderledes?


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. november 2014 af Maoraw (Slettet)

Hvad er det du vil sige på dansk?


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

Det kan jeg da ikke tage stilling til uden at kende sammenhængen.


Svar #6
29. november 2014 af Haxxeren

Noget i stil med:

Denne geometriske størrelse substitueres sammen med P=1 i formel (4.1)


Brugbart svar (0)

Svar #7
29. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

#6

Hvordan substituerer man en geometrisk størrelse i en formel?


Svar #8
29. november 2014 af Haxxeren

#7

Jeg refererer til en tidligere størrelse "I", der har en værdi. Dvs. jeg substituerer to størrelser hhv. I og P i formel (4.1).


Brugbart svar (1)

Svar #9
29. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

Then, by setting P = 1 and substituting I in Eq. (4.1), we obtain ...


Svar #10
29. november 2014 af Haxxeren

Super, tak.


Skriv et svar til: Korrekt formuleret?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.