Matematik

mat opgave-HJÆLP!

08. marts 2015 af shila159 - Niveau: B-niveau

d) man vælger at forlænge en skinnestrækning fra x=26 til x=30, så den slutter i y=17 og der skal være en glat overgang i x=26. Kom med et forslag til en funktion der beskriver det sidste stykke. 

e) ved positionen -2 går en transportvogn i stå. den rummer en last på 120 kg. beregn de to kræfter der påvirker banen, henholdsvis parallelt med banen, og vinkelret på banen. 

jeg har lavet de andre opgaver i sættet, men kan ikke finde ud af de her to.. 

Nogle der vil hjælpe? Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

d) Funktionen skal være kontinuert of differentiabel for x = 26, sfor funktionsforskriften f(x), der beskriver det sidste stykke, skal f(26) og f '(26) være lig med de værdier man får for forskriften i x = 26, der gælder for x ≤ 26. Endvidere skal der gælde, at f(30) = 17 .

e) kan ikke besvares uden at kende resten af opgaven.


Skriv et svar til: mat opgave-HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.