Fysik

Kredsløb og R_1 og R_2

16. april 2015 af l2235 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey jeg får stillet opgaven find spændingen og R2

Jeg har følgene værdier

I = 2A

R1=7920000J

R2= 6Ω

Jeg er helt på bar bund... alt hjælp kan bruges. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2015 af peter lind

Vi andre er også på bar bund, når vi ikke kender opgaven


Svar #2
16. april 2015 af l2235 (Slettet)

Hov der skulle stå over R


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. april 2015 af peter lind

Kan vi ikke få hele opgaven. Vi har ingen mulighed for at hjælpe dig, når vi ikke kender opgaven


Svar #4
16. april 2015 af l2235 (Slettet)

Her


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. april 2015 af peter lind

De to modstande er serieforbundet så strømmen gennem begge modstande er den samme alså 2 A

Brug Ohms lov til at finde spændningen over den anden modstand og derefter at effekt = spændningsfaldØstrømstyrke


Skriv et svar til: Kredsløb og R_1 og R_2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.