Kemi

peptidbindinger - fri rotation

26. maj 2015 af Star04 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Nogle der ved hvorfor, der ikke er fri rotation i peptidbindinger? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. maj 2015 af Heptan

Peptidbindinger har en resonansform hvor peptidbindingen er en dobbeltbinding. Der er ikke fri drejelighed omkring en dobbeltbinding.


Svar #2
27. maj 2015 af Star04 (Slettet)

#1 Tænkte nok, at det havde noget med dobbeltbiningen at gøre, tusinde tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. maj 2015 af Heptan

Den er ikke at forveksle med C=O bindingen


Svar #4
27. maj 2015 af Star04 (Slettet)

#3 Nej, det er vidst peptidbindingen (N=H), der snakkes om her ikke? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. maj 2015 af Heptan

Du mener vel peptidbindingen C=N


Svar #6
28. maj 2015 af Star04 (Slettet)

#5 ja hov, det var den jeg mente 


Skriv et svar til: peptidbindinger - fri rotation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.