Matematik

Hvordan omskrives 1/h^3 til en potensfunktion?

30. august 2015 af Aternum (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan omskrives \frac{1}{h^3} til en potensfunktion? 


Brugbart svar (2)

Svar #1
30. august 2015 af SuneChr

En potensfunktion har formen
f (x) = bxa    a ∈ R      b > 0    x > 0
\frac{1}{h^{3}}=h^{-3} 


Brugbart svar (2)

Svar #2
30. august 2015 af LeonhardEuler

Eller

\frac{1}{h^3}=\frac{1^3}{h^3}=\left (\frac{1}{h} \right )^3


Skriv et svar til: Hvordan omskrives 1/h^3 til en potensfunktion?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.