Kemi

Bestem K ved 25 grader

01. september 2015 af Kemi1996 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

K = 1,0 og ΔHo = 30,7 kJ/mol ved 50 oC. Hvad er K ved 25 oC ?

(Her er ΔSo og ΔHo uafhængige af temperaturen)


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. september 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Mon ikke du skal bruge formlen

ln K = -ΔHo/(RT) + ΔSo/R

og så starte med at bestemme ΔSo ved at indsætte K=1,0 , ΔHo=30,7 og T=50+273. Derefter finder du så den nye K ved at indsætte T=25+273 samt de samme værdier som før for ΔHo og ΔSo (de er jo temperaturuafhængige).


Svar #2
01. september 2015 af Kemi1996 (Slettet)

#1 Tak for hjælpen !


Skriv et svar til: Bestem K ved 25 grader

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.