Matematik

Reducer udtrykket ....

01. september 2015 af kajsommersalat (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kan nogen hjælpe mig med denne opgave? :( tak!

Reducér udtrykket

xa * xb / xc

hvor a, b og c er parametre.


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2015 af StoreNord

Stil det op på en brøkstreg. så kan du se at du kan forkorte noget xvæk.


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. september 2015 af StoreNord

xa * xb / xc =

xa * xb / xc = \frac{ax*bx}{cx}=\frac{a*b}{c}


Skriv et svar til: Reducer udtrykket ....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.